Biluthyrning London

Prisjämförelse av biluthyrning i London
Hitta bra erbjudanden på små och ståra billiga hyrbilar i London för din semester

Sök biluthyrning London

 

Information om biluthyrning

När det gäller att få tag på ett fordon till semestern så är det lätt att hyra en bil i London. På flygplatsen Heathrow kan du hyra bilar från åtta olika märken vid var och en av de fem terminalerna. För att få bästa tänkbara pris ska du försöka boka i förväg. En basmodell kostar cirka 1 120 SEK per dag.

När du har börjat köra kommer du att upptäcka att trafiksystemet ser ut mer eller mindre som det ser ut hemma. Hastighetsangivelser kommer att anges i miles, så se till att dubbelkolla din hastighetsmätare, som bör ha både miles och kilometer. Se till att ta med en karta, eller hyr en bil med GPS mot en extra avgift.

En viktig sak att komma ihåg när det gäller bilhyrning i London är att staden har en obligatorisk trafikavgift som gäller alla bilar som åker in i centrala stadsområdet. Avgiften, som ligger på 60 SEK, ger dig rätt att köra vart du vill inom den centrala zonen i 24 timmar. Du kan betala avgiften via olika metoder; online, via telefon, via textmeddelande eller personligen på flera ställen runtom i staden.

Med din hyrbil kan du också dra fördel av Storbritanniens förstklassiga motorvägsnätverk och bege dig ut på bilturer. Akademiska center som Oxford och Cambridge, den kungliga glansen på Windsor Castle och den historiska platsen Stonehenge finns alla inom en dags bilresa från London.